Keresés

.

Kedves Diákok!

 

59 napja tart a koronavírus-járvány miatti digitális munkarend. Tudjuk, hogy nehéz, hosszú, bizonytalan ez a helyzet. Tudjuk, hogy sokan erejükön felül teljesítenek a tanulásban, sőt a család feladataiban is aktívan részt vesznek. Büszkék vagyunk rátok, örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen komoly helyzetben éretten, felelősségteljesen álltok helyt!

Azzal is tisztában vagyunk, hogy elfáradtatok. Nem véletlenül. Azon túl, hogy ilyen komoly feladatot sikkerrel visztek véghez, közeledünk az év végéhez. A suliban is, hagyományos tanulás idején is elfáradunk ekkorra. De célegyenesben vagyunk, képesek vagytok az utolsó métereket megtenni! Ne engedjétek el az elért sikereket! Minden egyes izzadságcsepp a siker gyöngysorának darabja.

És azt is látjuk, hogy vannak, akiken kifogott a hirtelen jött nehézség. Vagy már előttte is nehézségekkel küzdöttek. Ne felejtsétek: soha nem késő változtatni!

A fizikai-lelki egyensúly megtartásához nagyon fontos a napirend. Ez megtart, megerősít, képessé tesz. A tanév végéhez közeledve se adjátok lejjebb, tartsatok ki! Idézzétek fel mennyi, és mekkora megmérettetésen vagytok túl!

Készítettünk nektek egy ajánlást a napirend megtartásához, az esetlegesen felmerülő nehézségek leküzdéséhez. A címe: 9 tipp, hogyan legyél pacsirta. Nem véletlenül. Egyre több visszajelzést kaptunk, hogy az idővel való gazdálkodás, az idő helyes érzékelése gondokat okoznak.

 

Fogadjátok szeretettel, reméljük hasznosítani tudjátok!

 

Egy csapat vagyunk!

  

Üdvözlettel: a Szervátiusz tanárai